JOT2012 Demojen korvaus

Demojen korvaus onnistuu kun teet harjoitustyön käyttäen demoissa opeteltuja tekniikoita. Käy läpi demo1:n sisältö osoitteesta http://www.mit.jyu.fi/opetus/kurssit/jot/2012/ löytyvän ohjeen avulla.

Kloonaa ohjeen mukaisesti itsellesi harjoitustyötä varten git-varasto YouSource-palvelussa osoitteesta https://yousource.it.jyu.fi/jotharkat2012/harkka. Demo 1 opastaa kloonin tekoon. Versioi aktiivisesti harjoitustyösi käyttäen git-versionhallintaa.

Tutustu myös demo2-ohjeeseen, joka on saatavilla viikon 38 puolivälissä niin ikään osoitteesta http://www.mit.jyu.fi/opetus/kurssit/jot/2012/

Nojaten kakkosdemo-ohjeeseen käytä Bugs Everywhere-tehtävienhallintaohjelmaa harjoitustyötä tehdessäsi. Lisää itsellesi tehtäviä, aseta niile tavoitepäivämääriä ja vaihda tehtävien tilaa sitä mukaa kun edistät harjoitustyötäsi. Harjoitustyötä palautteassasi git-varastosta käy ilmi, että olet hyväksytysti käyttänyt Bugs Everywhere -ohjelmaa.

Tutustu myös demo3-ohjeistukseen, ja laadi harjoitustyösi käyttäen Emacs-editoria ja sen org-mode-laajennosta. Tämä on yksinkertainen ja tehokas tapa julkaista dokumentaatiota. Palauta harjoitustyösi toimivana org-tiedostona. Harjoitustyön vastaanottaja saa generoitua tästä pdf:n tai html:n ja tarkastettuasi työsi sisällön.

Päivämäärä: 2012-09-14T13:10+0300

Tekijä: Ville Isomöttönen, Jonne Itkonen

Org version 7.8.11 with Emacs version 24

Validate XHTML 1.0