-projekti

 

Kuvaus

 

Korppi-niminen tietotekniikan cum laude -työprojekti jatkoi syksyllä 2000 aloittaneen Kotka-projektin työtä kehittämällä seuraajan Jyväskylän yliopiston tietotekniikan laitoksella käytössä olevalle KURKI-nimiselle kurssikirjanpitojärjestelmälle. Korppi ryhmä toteutti varsinaisen kurssikirjanpitomoduulin.

 

Koko laajan järjestelmän toteuttamiseen tarvittavan työn määrästä johtuen sen kehitys tulee jakautumaan usealle projektiryhmälle. Kotka-projekti tuotti henkilötietojen hallintaosion ja tietokantarakenteen. Korppi-projekti kehitti kurssikirjanpitosovellusta ja muokkasi tietokantarakennetta.   Syksyn 2001 projektiryhmä tullee viimeistelemään Korppi-projektin mahdollisesti toimimattomia osia ja puutteita. Myös viikkokalenteri- ja opinnäyteosio jäävät  tulevien työprojektien toteutettavaksi.

 

Tilaaja

 

Tilaajana oli Jyväskylän yliopiston tietotekniikan laitos. Tilaajaa edusti Pauli Kujala. Projekti toteutettiin tietotekniikan cum laude-työprojektina ja sijoitettiin GPL-lisenssin (General Public License) alaisuuteen. Jyväskylän yliopisto voi halutessaan tuottaa kaupallisesti uusia lisäarvoa tuottavia ominaisuuksia, joihin poikkeuksellisesti sovelletaan LGPL-lisenssointia (Library General Public License).

 

 

Projektiorganisaatio

 

Projektilaiset

 

Graafinen avustaja

 

Ohjaajat

 

Materiaaliresurssit

 

Projektiryhmällä oli käytössään Agoran 2. kerroksessa oleva projektihuone (AgC.222.2), jossa oli 4 mikrotietokonetta. Koneissa käytetyt ohjelmistot olivat seuraavat:

 

Dokumentaatio

 

Projektin dokumentaatio on nähtävissä projektikansioissa (2 kpl) tietotekniikan laitoksen työprojektien avotilan AgC.223.1 kirjahyllyssä. WWW-dokumentaatio on saatavissa osoitteessa http://kotka.it.jyu.fi/korppi/.